Analýza spokojenosti klientů bank při poskytování vybraných produktů - Čiháková, Libuše; Schlossberger, Otakar, 1958-; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bankovnictví je jeden z nejdynamičtěji se rozvíjejících oborů. V současnosti poskytuje bankovní prostor velké množství inovačních služeb a nejmodernějších produktů. Právě z důvodu mohutné konkurence sehrávají významnou roli v tomto odvětví zejména klienti bank, jejich preference a inklinace ke konkrétním bankovním produktům. Jelikož je bankovnictví obor orientujíc se zejména na zisk, své opodstatnění zde sehrává i etická odpovědnost. Z těchto výše uvedených důvodů bude v bakalářské práci popsána problematika etiky v bankovnictví vč. bankovního tajemství a mlčenlivosti. Za primární cíl analytické části byl stanoven zjištění spokojenosti klientů s nabízenými službami konkrétních bank. Následně bude provedena komparace dvou nejčastěji vybíraných bank pro poskytování finančních činností z hlediska odpovědí respondentů, jakožto sekundární účel praktické části.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses