Nábor a výběr pracovníků v podnicích cestovního ruchu - Piskáčková, Iveta; Bakos, Tomáš; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je představit proces získávání a výběru pracovníků nejdříve v obecné rovině, následně pak aplikovaně na cestovní ruch. Teoretická část práce nejdříve podrobněji popisuje řízení lidských zdrojů v cestovním ruchu a nábor a výběr pracovníků. Praktická část je již kompletně zaměřena na cestovní ruch. Na základě nastudované literatury a výsledků dotazníkového šetření přibližuje a zhodnocuje efektivnost těchto procesů v podnicích cestovního ruchu, konkrétně v hotelech a cestovních kancelářích. V závěru této práce jsou uvedeny návrhy na zefektivnění těchto procesů.
Vedoucí práce: Tomáš Bakos
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses