Postavenie Kazachstanu vo svetovej ekonomike - Erney, Peter; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práca sa zaoberá ekonomickým postavením Kazachstanu a obrovským surovinovým potenciálom, ktorý táto krajina má. Práca analyzuje jednotlivé sektory, konkrétne ťažbu ropy, zemného plynu, železných neželezných kovov, poľnohospodárstvo, priame zahraničné investície, dopravnú infraštruktúru a zahraničný obchod a na záver poskytuje komplexné zhrnutie a načrtáva perspektívy budúceho vývoja ekonomiky.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses