Použití Mediawiki pro dokumentaci vývoje softwaru - Špalek, Ondřej (2013)
Cílem této práce je otestovat použitelnost MediaWiki pro dokumentaci vývoje softwaru. Text je rozdělen do čtyř kapitol. V úvodu práce je obecně popsána MediaWiki a jsou definovány jednotlivé typy dokumentace. Dále se práce zabývá popisem základních prvků a práce s MediaWiki. Tuto část je možné použít jako stručný návod pro začínající uživatele. V další kapitole je pomocí vzorových stránek otestována a zhodnocena podpora jednotlivých částí vývojové dokumentace, především za použití šablon a rozšíření.