Použití Mediawiki pro dokumentaci vývoje softwaru - Špalek, Ondřej; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Burgetová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem této práce je otestovat použitelnost MediaWiki pro dokumentaci vývoje softwaru. Text je rozdělen do čtyř kapitol. V úvodu práce je obecně popsána MediaWiki a jsou definovány jednotlivé typy dokumentace. Dále se práce zabývá popisem základních prvků a práce s MediaWiki. Tuto část je možné použít jako stručný návod pro začínající uživatele. V další kapitole je pomocí vzorových stránek otestována a zhodnocena podpora jednotlivých částí vývojové dokumentace, především za použití šablon a rozšíření.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses