Česko-polské vztahy od roku 1945 do současnosti - Šimčíková, Pavlína; Veselý, Zdeněk, 1950-; Šauer, Jaroslav, 1929-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce pojednává o vývoji česko-, resp. československo-polských vztahů od roku 1945 do současnosti. Vzájemné vztahy jsou rozebírány na základě historických determinantů a jsou zasazeny do teoretického rámce národního zájmu. Tato práce se podrobněji nezabývá historií jednotlivých zemí.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses