Analýza nabídky a poptávky po dětském životním pojištění - Vízková, Kateřina; Gruber, Petr, 1948-; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Analýza nabídky a poptávky po dětském životním pojištění v ČR
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses