Determinanty zákaznické důvěry online jak přesvědčit potenciální studenty ke studiu na mezinárodní univerzitě? - Horňáková, Michaela, 1987- (2013)
Tato diplomová práce se zabývá determinanty zákaznické důvěry online a je zaměřena na web mezinárodní univerzity. V teoretické části se práce věnuje základům marketingu jako takového a jeho využití pro vzdělávací instituce. Velká část je také věnována důvěře mezi institucí/společností a jejím "zákazníkem". Jedná se nejen o důvěru v off-line prostředí, ale také v on-line prostředí. V praktické části pak práce navazuje na off-line důvěru vzdělávacích institucí, kterou zkoumá v online prostředí. Výsledkem výzkumu je model online důvěry pro terciární vzdělávací instituce