Determinanty zákaznické důvěry online jak přesvědčit potenciální studenty ke studiu na mezinárodní univerzitě? - Horňáková, Michaela, 1987-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2013)
Tato diplomová práce se zabývá determinanty zákaznické důvěry online a je zaměřena na web mezinárodní univerzity. V teoretické části se práce věnuje základům marketingu jako takového a jeho využití pro vzdělávací instituce. Velká část je také věnována důvěře mezi institucí/společností a jejím "zákazníkem". Jedná se nejen o důvěru v off-line prostředí, ale také v on-line prostředí. V praktické části pak práce navazuje na off-line důvěru vzdělávacích institucí, kterou zkoumá v online prostředí. Výsledkem výzkumu je model online důvěry pro terciární vzdělávací instituce
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: vysoké školy; marketing; důvěra; spotřebitelské chování; online systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; universities and colleges; marketing; trust; consumer behavior; online systems; master's theses