Analýza voleb do zastupitelstva Ústeckého kraje v roce 2012 - Sečanská, Tereza; Vymětal, Petr; Kný, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem práce je analyzovat výsledky voleb do krajského zastupitelstva Ústeckého kraje v roce 2012 a porovnat je s výsledky krajských voleb v roce 2008. Práce se také zabývá volebními programy kandidujících stran, povolebním vyjednáváním a následným vznikem koalice v Ústeckém kraji. Bakalářská práce je strukturována do čtyř kapitol. První kapitola vymezuje krajské celky a krajské volby obecně, kapitola druhá se věnuje volebním programům kandidujících stran a kapitola třetí obsahuje samotnou analýzu výsledků voleb a jejich komparaci. Poslední kapitola analyzuje povolební vyjednávání v Ústeckém kraji.
Vedoucí práce: Petr Vymětal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses