Současné trendy v oblasti dopravy a jejich význam pro cestovní ruch - Klaudyová, Monika; Vaško, Martin; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá analýzou současných trendů v dopravě a jejich vlivem na cestovní ruch. Nejprve jsou zde stručně charakterizovány jednotlivé druhy dopravy, následně se práce zaobírá deregulací v dopravě a společnou evropskou dopravní politikou. Závěrečná kapitola je věnována jednotlivým trendům v dopravě a jejich vlivu na cestovní ruch.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses