Biopotraviny a ich súčasné postavenie v retailingu - Balogová, Lenka; Chylíková, Hana, 1953-; Petrová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Biopotraviny v súčasnosti predstavujú moderný výživový trend a ich popularita na celom svete stále stúpa. Pojmy ako biopotravina a zdravý životný štýl sú čoraz častejšie predmetom rôznych diskusií a záujem ľudí o ne sa každým dňom zvyšuje. Cieľom práce je zmapovať súčasné postavenie biopotravín v retailingu prostredníctvom komparácie trhov v Českej a Slovenskej republike a taktiež na základe dotazníkového šetrenia, ktoré poukazuje na to, aké charakteristiky predstavuje typický spotrebiteľ biopotravín, aké motívy ho k nákupu vedú, poprípade čo je dôvodom jeho nezáujmu o ne.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses