Analýza akcie Komerční banky - Plasová, Magdaléna (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální a technickou analýzu akcie Komerční banky, a.s. První tři kapitoly se zabývají globální, odvětvovou a firemní fundamentální analýzou, poslední kapitola se zaměřuje na technické indikátory. Hlavní cíl této práce je stanovit vnitřní hodnotu akcie, odvodit investiční doporučení a určit vhodné načasování pro nákup nebo prodej akcie Komerční banky, a.s.