Analýza akcie Komerční banky - Plasová, Magdaléna; Veselá, Jitka; Kolman, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální a technickou analýzu akcie Komerční banky, a.s. První tři kapitoly se zabývají globální, odvětvovou a firemní fundamentální analýzou, poslední kapitola se zaměřuje na technické indikátory. Hlavní cíl této práce je stanovit vnitřní hodnotu akcie, odvodit investiční doporučení a určit vhodné načasování pro nákup nebo prodej akcie Komerční banky, a.s.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses