Politika Českých Budějovic k připojeným obcím Třebotovice a Kaliště. - Štěpanyová, Gabriela; Lisa, Aleš, 1956-; Prorok, Vladimír, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se věnuje analýze politiky Českých Budějovic k obcím Třebotovice a Kaliště, které jsou jeho sídelními jednotkami od roku 1985. Práce analyzuje současný stav vztahu města s danými obcemi, možnosti změny současného stavu, podmínky, předpoklady a průchodnost realizace takových změn a jejich přínosy, náklady pro obce Třebotovice a Kaliště. Text se věnuje osamostatnění obce, připojení k jiné obci a změně postavení obce při zachování současného administrativního uspořádání. Na základě těchto poznatků práce definuje doporučení pro dané obce.
Vedoucí práce: Aleš Lisa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses