Počítačová gramotnost podporovaná vzděláváním v oblasti informatiky - Dlouhý, Radim; Marešová, Zdena; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popis a zhodnocení počítačové gramotnosti občanů České republiky. Práce se zabývá aspekty důležitosti informatického vzdělávání veřejnosti, vztažené na zaměstnance firem mimo oblast ICT. Závěr práce obsahuje shrnutí dosažených poznatků z dotazníkového průzkumu, který odráží současnou situaci ICT vzdělanosti populace ČR.
Vedoucí práce: Zdena Marešová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses