Předpoklady Bulharska pro rozvoj příjezdového cestovního ruchu - Bardiovská, Kateřina; Valentová, Jana; Machová, Božena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V první kapitole jsou vymezeny základní teoretické pojmy jako příjezdový cestovní ruch, činitelé rozmístění a rozvoje cestovního ruchu a SWOT analýza. Druhá část se věnuje základním informacím o zemi, včetně historie. Třetí kapitola analyzuje selektivní lokalizační a realizační činitele rozmístění a rozvoje cestovního ruchu v Bulharsku a představuje některé z atraktivit v zemi. Poznatky z druhé a ze třetí kapitoly jsou shrnuty ve SWOT analýze, která je poslední kapitolou této práce.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses