Podnikatelský plán - založenie novej cestovnej kancelárie HOCIKAM - Šablatúrová, Dominika (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá založením novej cestovnej kancelárie na Slovensku. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Prvá časť sa zameriava na popis základných pojmy z oblasti cestovného ruchu a podnikania, sumarizuje právne formy podnikania a predstavuje základnú štruktúru podnikateľského plánu. Praktická časť sa venuje samotnému podnikateľskému plánu, ktorý obsahuje popis podnikateľského zámeru, analýzu trhu, marketingovú stratégiu, finančnú analýzu a riziká, s ktorými sa môže podnikateľ stretnúť pri realizácií tohto podnikateľského zámeru.