Podnikatelský plán - založenie novej cestovnej kancelárie HOCIKAM - Šablatúrová, Dominika; Valentová, Jana; Galajda, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá založením novej cestovnej kancelárie na Slovensku. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Prvá časť sa zameriava na popis základných pojmy z oblasti cestovného ruchu a podnikania, sumarizuje právne formy podnikania a predstavuje základnú štruktúru podnikateľského plánu. Praktická časť sa venuje samotnému podnikateľskému plánu, ktorý obsahuje popis podnikateľského zámeru, analýzu trhu, marketingovú stratégiu, finančnú analýzu a riziká, s ktorými sa môže podnikateľ stretnúť pri realizácií tohto podnikateľského zámeru.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses