Analýza spotřebního chování klientů cestovní kanceláře Vítkovice Tours, s.r.o. a její nabídky do destinace Chorvatsko - Skalická, Adéla (2013)
Bakalářská práce se zabývá tematikou spotřebního chování, které analyzuje podrobně u klientů cestovní kanceláře Vítkovice Tours, s.r.o. Teoretická část definuje základní pojmy problematiky a spotřební chování. Praktická část popisuje Chorvatsko jako destinaci, cestovní kancelář Vítkovice Tours a její nabídku do destinace Chorvatsko. V poslední kapitole dochází k analýze spotřebního chování klientů této cestovní kanceláře pomocí dotazníkového šetření, což bylo hlavním cílem práce. Na základě tohoto průzkumu autorka hodnotí adekvátnost nabídky a navrhuje modifikaci produktu.