Analýza spotřebního chování klientů cestovní kanceláře Vítkovice Tours, s.r.o. a její nabídky do destinace Chorvatsko - Skalická, Adéla; Valentová, Jana; Čambálová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá tematikou spotřebního chování, které analyzuje podrobně u klientů cestovní kanceláře Vítkovice Tours, s.r.o. Teoretická část definuje základní pojmy problematiky a spotřební chování. Praktická část popisuje Chorvatsko jako destinaci, cestovní kancelář Vítkovice Tours a její nabídku do destinace Chorvatsko. V poslední kapitole dochází k analýze spotřebního chování klientů této cestovní kanceláře pomocí dotazníkového šetření, což bylo hlavním cílem práce. Na základě tohoto průzkumu autorka hodnotí adekvátnost nabídky a navrhuje modifikaci produktu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses