Analýza hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených - Kubernátová, Eva (2013)
Cílem práce je analyzovat hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených. V teoretické části jsou nejprve zmapovány teoretická východiska efektivního hodnocení pracovníků následně pak dosavadní poznatky o hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření v analyzované organizaci. Zkoumané oblasti obsahují například plnění cílů hodnocení z pohledu hodnocených, jejich pohled na hodnotitele, na celkovou spokojenost s hodnocením a na přípravu na hodnocení. Nakonec jsou dána doporučení pro zlepšení situace v dané organizaci.