Analýza hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených - Kubernátová, Eva; Franková, Emilie, 1949-; Kořínková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce je analyzovat hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených. V teoretické části jsou nejprve zmapovány teoretická východiska efektivního hodnocení pracovníků následně pak dosavadní poznatky o hodnocení pracovníků z pohledu hodnocených. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření v analyzované organizaci. Zkoumané oblasti obsahují například plnění cílů hodnocení z pohledu hodnocených, jejich pohled na hodnotitele, na celkovou spokojenost s hodnocením a na přípravu na hodnocení. Nakonec jsou dána doporučení pro zlepšení situace v dané organizaci.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses