Posouzení nákupní atmosféry vybraných retailových jednotek společností Baťa, Humanic a Deichmann - Nováková, Lucie; Chylíková, Hana, 1953-; Jakešová, Patricia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem mé práce je porovnat nákupní atmosféru v prodejnách obuvi Baťa, Humanic a Deichmann a zjistit, která z těchto tří prodejen může uspokojit své zákazníky nejlépe. Celou práci jsem rozdělila do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na teoretické vymezení pojmů nákupní prostředí, nákupní atmosféra a na jednotlivé prvky nákupní atmosféry. Druhá kapitola je věnovaná základním údajům, historii a sortimentu společností Baťa, Humanic a Deichmann. A konečně ve třetí kapitole se zabývám samotnou analýzou nákupní atmosféry ve vybraných prodejnách obuvi Baťa, Humanic a Deichmann na základě zvolených kritérií.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses