Hypoteční úvěrování v UniCredit Bank - Koutná, Barbora; Zetek, Pavel; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce si klade za cíl stanovit procesní framework odrážející stávající činnost UniCredit Bank Czech Republic, a.s. při poskytování úvěrů svým klientům v segmentu mass market. Dosavadní literatura věnuje úvěrové politice obchodních bank zvýšenou pozornost zejména s důrazem na regulaci centrálními bankami po finanční a hospodářské krizi z nedávné doby. Složitost úvěrového procesu ve vybrané bance je popsána v jednotlivých krocích, které vychází z dlouhodobé působnosti v dané instituci. Následně je problematika představena na modelovém příkladu, který vychází z vlastního dotazníkového šetření a teoretických poznatků získaných během studia. V závěru je vzorový hypoteční úvěr zhodnocen z pohledu možností klienta.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses