Elektromobilita jako nová podnikatelská příležitost v ČR - Matúš, Libor (2013)
Diplomová práce Elektromobilita jako nová podnikatelská příležitost v ČR analyzuje současnou situaci v oblasti elektromobility na českém trhu. Klade si za cíl zhodnotit a porovnat fungování obchodních modelů jednotlivých společností působících v oblasti elektromobility na českém trhu. Představit elektromobilitu jako komplexní problém a zároveň vysvětlit principy tvorby obchodního modelu.