Elektromobilita jako nová podnikatelská příležitost v ČR - Matúš, Libor; Vondrušková, Barbora, 1977-; Knespl, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce Elektromobilita jako nová podnikatelská příležitost v ČR analyzuje současnou situaci v oblasti elektromobility na českém trhu. Klade si za cíl zhodnotit a porovnat fungování obchodních modelů jednotlivých společností působících v oblasti elektromobility na českém trhu. Představit elektromobilitu jako komplexní problém a zároveň vysvětlit principy tvorby obchodního modelu.
Vedoucí práce: Barbora Vondrušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses