Analýza služeb e-Governmentu v ČR - Němcová, Jana (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou e-governmentu a vyhodnocuje měření vybraných e-služeb. Teoretická část práce seznamuje čtenáře s pojmem e-government, koncepcemi Evropské unie, vývojem a významnými projekty e-governmentu nejen v České republice, ale i v Rakousku. Praktická část se věnuje popisu metodiky, na základě byly změřeny vybrané e-služby. Dále obsahuje hodnocení měření e-služeb a doporučení.