Analýza služeb e-Governmentu v ČR - Němcová, Jana; Voříšek, Jiří, 1950-; Ješuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou e-governmentu a vyhodnocuje měření vybraných e-služeb. Teoretická část práce seznamuje čtenáře s pojmem e-government, koncepcemi Evropské unie, vývojem a významnými projekty e-governmentu nejen v České republice, ale i v Rakousku. Praktická část se věnuje popisu metodiky, na základě byly změřeny vybrané e-služby. Dále obsahuje hodnocení měření e-služeb a doporučení.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses