Vývoj webové aplikace - rezervační systém - Ristić, Marko (2013)
Tato práce se zabývá systémem pro správu a rezervaci konzultačních hodin v rámci Vysoké školy Ekonomické v Praze. Na základě analýzy stávajících řešení a jejich nedostatků v ohledu potřebné funkcionality je sestaven návrh aplikace, která je následně implementována. Výsledný systém má formu webové aplikace, která je přístupná pomocí internetového prohlížeče. Aplikace je založena na nejnovějších technologiích HTML5, CSS3, PHP a AJAX. Rezervační systém umožňuje lektorům vypisovat a dále spravovat konzultace, na kterých si mohou studenti vytvářet časové rezervace. Součástí této práce je zdrojový kód a uživatelská příručka.