Optimalizace modelu řízení výuky marketingu v podmínkách konkrétní střední odborné školy - Dlouhá, Martina (2013)
Cílem této bakalářské práce je nastínění jednoho z mnoha možných postupů při kvalifikované výuce marketingu na konkrétní odborné škole. Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí a to teoretické a praktické část. V teoretické části je popsán proces vzdělávání, tedy jeho cíle a metody. V praktické části je podrobně navržen postup vzdělávání v předmětu marketing. Tento postup by mohl být využit jako předloha k výuce na středních školách zaměřujících se na ekonomické vzdělávání a kurzy.