Optimalizace modelu řízení výuky marketingu v podmínkách konkrétní střední odborné školy - Dlouhá, Martina; Krpálek, Pavel; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je nastínění jednoho z mnoha možných postupů při kvalifikované výuce marketingu na konkrétní odborné škole. Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí a to teoretické a praktické část. V teoretické části je popsán proces vzdělávání, tedy jeho cíle a metody. V praktické části je podrobně navržen postup vzdělávání v předmětu marketing. Tento postup by mohl být využit jako předloha k výuce na středních školách zaměřujících se na ekonomické vzdělávání a kurzy.
Vedoucí práce: Pavel Krpálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses