Ekonomické a mezinárodní dvojí zdanění rozděleného zisku - Lošková, Žaneta; Láchová, Lenka, 1959-; Dugová, Alena, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá ekonomickým a mezinárodním dvojím zdaněním. Problematiku řeší z pohledu individuálního portfoliového investora, který je daňovým rezidentem České republiky a drží akcie v různých zemích v Evropské unii a ve světě. K analýze daňového zatížení portfoliového investora využívá Smlouvy o zamezení dvojímu zdanění mezi Českou Republikou a vybranými státy, daňové předpisy České Republiky a vybraných zemí a komunitárním právo Evropské unie.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses