Empirické zkušenosti s projekty PPP v zahraničí ve vybraném sektoru - Hrušková, Karolína; Pavel, Jan, 1978-; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá zkušenostmi s projekty partnerství veřejného a soukromého sektoru v Evropské unii. Cílem práce je formulovat možná doporučení pro Českou republiku jako ekonomiku v oblasti PPP nezkušenou. První část proto na základě empirických studií popisuje evropský trh PPP. Druhá poté zkoumá konkrétní zkušenosti z Nizozemska, Portugalska, Maďarska a Polska, získané v oblasti projektů silniční infrastruktury a vysvětluje příčiny selhání některých projektů vedených v těchto zemích.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses