Řízení projektů - praktická aplikace - Navrátil, Michal (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektů a jeho praktickou aplikací. Celá práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část je zaměřena na přiblížení problematiky řízení projektů, popis metod v ní používaných a vysvětlení některých důležitých pojmů, které s tématem souvisí. Součástí teoretické části je oddíl zabývající se softwarem MS Project, konkrétně jeho základními funkcemi a možnostmi. V praktické části je krátké seznámení se společností mmcité a.s., popis reálného projektu, kterým je výstavba přístřešků nad výstupy z metra ve městě Varšava, a jeho následné zpracování. Celá praktická část čerpá z výstupů programu MS Project 2010. Cílem práce je tedy pokusit se zpracovat reálný projekt společnosti mmcité a.s. v programu, který společnost pro tyto účely nikdy nepoužívala, a zhodnotit výhody a vzniklé problémy při práci s ní.