Řízení projektů - praktická aplikace - Navrátil, Michal; Kuncová, Martina, 1974-; Borovička, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektů a jeho praktickou aplikací. Celá práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část je zaměřena na přiblížení problematiky řízení projektů, popis metod v ní používaných a vysvětlení některých důležitých pojmů, které s tématem souvisí. Součástí teoretické části je oddíl zabývající se softwarem MS Project, konkrétně jeho základními funkcemi a možnostmi. V praktické části je krátké seznámení se společností mmcité a.s., popis reálného projektu, kterým je výstavba přístřešků nad výstupy z metra ve městě Varšava, a jeho následné zpracování. Celá praktická část čerpá z výstupů programu MS Project 2010. Cílem práce je tedy pokusit se zpracovat reálný projekt společnosti mmcité a.s. v programu, který společnost pro tyto účely nikdy nepoužívala, a zhodnotit výhody a vzniklé problémy při práci s ní.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses