Vývoj složitosti zákona o veřejných zakázkách - Sehnalová, Vendula; Pavel, Jan, 1978-; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Úprava oblasti veřejného financování je velmi rozsáhlé, důležité a také velmi citlivé téma, neboť se jedná o rozdělování finančních prostředků, které stát získává převážně od daňových poplatníků a nikoliv vlastní činností. Cílem této bakalářské práce je tedy zachytit vývoj zákona o veřejných zakázkách v průběhu jeho historie až do současné podoby. Konkrétněji je práce zaměřena na příčiny a okolnosti vzniku jednotlivých zákonů a jejich legislativních úprav, část práce se zabývá detailním porovnáním obsahové stránky základních pojmů a postupů. V práci je analyzována pozice zadavatele z hlediska administrativní zátěže a také doba trvání zadávacího řízení.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses