Vliv reklamy na zákazníka - Žáková, Alena (2013)
Cílem této diplomové práce je prostřednictvím marketingového výzkumu analyzovat postoj veřejnosti k současné reklamě a určit tak jejich skutečné vnímání tohoto marketingového nástroje. Výzkum je prováděn formou dotazníkového šetření a je zaměřen na širokou veřejnost. Nedílnou součástí této práce je také provedení analýzy efektivnosti reklamních kampaní za uplynulé období. Tato analýza je prováděna na vybraných kampaních automobilového průmyslu napříč posledními 10 lety a je zaměřena na zjišťování jejich přínosnosti v oblasti prodejů ve vztahu k vynaloženým finančním prostředkům.