Mergers and Acquisitions - Bartoš, Jan; Zámečník, Petr; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce představuje fúze a akvizice jako celek a podrobně se zabývá analýzou prodejního procesu společnosti z pohledu poradce. První část vymezuje hlavní používané pojmy, přibližuje historický vývoj odvětví a nastiňuje význam poradce při transakci. I vzhledem k nedostatku české literatury na toto téma, je cílem druhé části práce čtenáři přiblížit typizovaný průběh prodeje firmy. Konkrétně všechny procesy, potřebné dokumenty a časové rámce, obvyklé při prodeji malé či střední firmy v našem ekonomickém prostředí.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses