Problémy vyhledávání informací na webu - vyhledávače v českém prostředí - Málek, Jiří; Sklenák, Vilém, 1963-; Šubrta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem práce je shrnout nejdůležitější informace o hlavních vyhledávačích na českém trhu Googlu a Seznamu a provést jejich srovnání z hlediska poskytovaných služeb a počtu uživatelů. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsem se zaměřil na historii vyhledávačů a vyhledávání s důrazem na Seznam a Google. Další část se týká změn a novinek ve vyhledávání a službách, které jsou těmito vyhledávači poskytovány v posledních pěti letech a jejich srovnáním. Poslední část je zaměřena na vyhodnocení průzkumu, který testuje znalosti uživatelů v oblastech vyhledávání, vybraných novinek a schopnosti vyhledávat.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses