Systémy pro podporu podnikání v síťovém marketingu - Račanský, Jan; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Kunstová, Renata, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Předložená bakalářská práce se zabývá systémy v síťovém marketingu, které podporují činnost distributora. Cílem práce je zanalyzovat roli distributora v síťovém marketingu, specifikovat funkce systému, které zastřešují kompletní činnost distributora a porovnat dostupné systémy pro podporu distributora. Bakalářská práce se zaměřuje zejména na správné zobrazení a pochopení reality systému a k tomu využívá řadu metod, přístupů, doporučení, návodů a podpůrných nástrojů. První část se věnuje popisu použitých nástrojů a prostředí distributora. Další část je zaměřena na aplikaci popsaných nástrojů na prostředí distributora a z jejích výsledků je specifikována funkcionalita na systémy pro podporu podnikání v síťovém marketingu. Následuje závěrečné porovnání dostupných systémů. Uvedená funkcionalita může být užitečná při vývoji nového systému nebo může také poskytovat distributorovi návod s přehledem všech funkcí, které musí zprostředkovat, aby se stal úspěšným podnikatelem v síťovém marketingu.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses