Přechod daňové evidence na účetnictví u zubní ordinace MUDr. Duškové - Dušek, Petr (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na přechod daňové evidence na účetnictví. Přechod je aplikován na podnikání soukromé stomatoložky MUDr. Duškové. Práce se sestává z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje právní úpravu stomatologického podnikání, pojednává o vedení daňové evidence a přechodu z daňové evidence na účetnictví. První kapitola praktické části obsahuje seznámení s podnikáním MUDr. Duškové a v následujících kapitolách je aplikován přechod podle údajů poskytnutých MUDr. Duškovou.