Přechod daňové evidence na účetnictví u zubní ordinace MUDr. Duškové - Dušek, Petr; Polák, Martin; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na přechod daňové evidence na účetnictví. Přechod je aplikován na podnikání soukromé stomatoložky MUDr. Duškové. Práce se sestává z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje právní úpravu stomatologického podnikání, pojednává o vedení daňové evidence a přechodu z daňové evidence na účetnictví. První kapitola praktické části obsahuje seznámení s podnikáním MUDr. Duškové a v následujících kapitolách je aplikován přechod podle údajů poskytnutých MUDr. Duškovou.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses