Investování drobného investora na českém trhu - Pawlasová, Lucie (2013)
Investičních příležitostí na českém trhu je nepřeberné množství. Tato bakalářská práce je všechny představuje a rozebírá z hlediska výnosu, rizika a likvidity. Věnuje se nejen finančním, ale i reálným investicím.