Investování drobného investora na českém trhu - Pawlasová, Lucie; Brada, Jaroslav, 1964-; Čech, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Investičních příležitostí na českém trhu je nepřeberné množství. Tato bakalářská práce je všechny představuje a rozebírá z hlediska výnosu, rizika a likvidity. Věnuje se nejen finančním, ale i reálným investicím.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses