Transformace hospodářského výsledku na základ daňe - Levora, Vojtěch; Nováková, Lenka; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se věnuje přeměně výsledku hospodaření na základ daně v právním prostředí České republiky. Zaměřuje se na daňově neuznatelné náklady a na rozdíl zahrnování účetních a daňových odpisů do daňových nákladů. Seznamuje s několika základními odpisovými technikami. Skládá se ze dvou částí. První část je obecná část, napsaná metodou kompilace. Inspiruje se zejména Zákonem o účetnictví a Zákonem o daních z příjmů. Druhá část je založena na výpočtu základu daně dvou společností na základě postupu výpočtu v daňovém přiznání.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses