Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Kovář, Jiří; Pavelka, Tomáš, 1975-; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice a v Evropské unii v letech 2003-2012. První část práce obsahuje charakteristiku nezaměstnanosti a pojmů s ní souvisejících. V praktické části bakalářské práce je zanalyzován vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v jednotlivých státech. Analýza se zaměřuje převážně na srovnávání podle míry dlouhodobé nezaměstnanosti a míry výskytu dlouhodobé nezaměstnanosti. Dále je porovnávána dlouhodobá nezaměstnanost podle pohlaví, věku a dosaženého stupně vzdělání.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses