Ochrana spotřebitele při nákupu na slevových portálech - Murín, Martin (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nakupování spotřebitele na slevových portálech v České republice. Cílem práce je dát spotřebiteli potřebné informace pro bezpečný nákup a popsat klady a zápory nákupu na slevových portálech. Práce se zaměřuje také na legislativní rámec uplatnění práva na reklamaci či odstoupení od kupní smlouvy. Obsahem je i marketingový výzkum zaměřený na analýzu spokojenosti zákazníků s využitými službami na slevovém portálu a zjištění informovanosti zákazníků o programech, které zamezují nekalému jednání obchodníků inzerujícím nabídky na slevových portálech.