Ochrana spotřebitele při nákupu na slevových portálech - Murín, Martin; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nakupování spotřebitele na slevových portálech v České republice. Cílem práce je dát spotřebiteli potřebné informace pro bezpečný nákup a popsat klady a zápory nákupu na slevových portálech. Práce se zaměřuje také na legislativní rámec uplatnění práva na reklamaci či odstoupení od kupní smlouvy. Obsahem je i marketingový výzkum zaměřený na analýzu spokojenosti zákazníků s využitými službami na slevovém portálu a zjištění informovanosti zákazníků o programech, které zamezují nekalému jednání obchodníků inzerujícím nabídky na slevových portálech.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses