Problém autority učitele ve výchovně vzdělávacím procesu - Aldorfová, Barbora (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou autority učitele ve výchovně vzdělávacím procesu. V teoretické části jsem shromáždila informace o autoritě a faktorech, které ji ovlivňují. V praktické části jsou shrnuty výsledky z mého výzkumu provedeného na obchodní akademii v prvním a čtvrtém ročníku i mezi profesory této školy. Výsledky výzkumné části jsou komplexněji zpracovány ve shrnutí.